Starsprings AB

Beskrivning
Starsprings AB är ett innovativt familjeägt företag med anor från 1918 med affärsidén att utveckla och producera produkter för ligg- och sittkomfort, till rätt pris och kvalitet. Produkterna skall tillgodose kundernas behov nu och i framtiden. Du hittar våra resårsystem i sängar från ledande sängtillverkare, i stolar och soffor samt i lastbilar från Volvo och Scania. Tillverkningen sker globalt i fyra länder. Dels vid huvudkontoret i Herrljunga där även vår forsknings- och utvecklingsavdelning ligger, dels vid våra dotterbolag i Curitiba i Brasilien, Poznan i Polen samt Martinsville i Virginia, USA. Koncernen omsätter totalt ca 500 miljoner och har drygt 400 medarbetare. Vår vision är att Starsprings skall vara marknads- och teknikledande inom liggkomfort.

Då en av våra projektledare går vidare internt till vårt dotterbolag, söker vi nu en ersättare i form av en strukturerad teknisk projektledare, gärna med erfarenhet av projekt från fordon, kund och produktutveckling, som vill vara med att utveckla våra produkter så att vi når vår vision.

Arbetsuppgifter
Rollen som teknisk projektledare innebär att du skall driva utvecklingsprojekt. Du kommer att ha ett tekniskt helhetsansvar samt leda och fördela arbetet i projektgruppen.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen skall du ha teknisk bakgrund, minst gymnasieingenjör, meriterande är maskiningenjör/högskoleingenjör. Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av projektledning samt tidigare erfarenhet inom produktutveckling. Teknisk projektledning från andra branscher och då gärna från fordonsbranschen är meriterande. Hög ledarskapsförmåga samt bra känsla för kundkontakt är ett måste.

Villkor
Viktigt att du har hög social kompetens, tydlig kommunikation, drivande, kvalitetsmedveten, lösningsorienterad och kan tänka helhet. Du skall behärska svenska och engelska språket i tal och skrift. Körkort B krävs.

Urval sker löpande.

Tjänsten som är på heltid påbörjas med en provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön + bonus
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Herrljunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/14
Kontakt
  • Gunnar Olsson, 0739-05 68 80
Publicerat 2017-09-21
Sista ansökningsdag 2017-10-21

Tillbaka till lediga jobb