GALPU AB

Beskrivning

DKAB Service AB i Kungsbacka tillhandahåller IT-programmet DKAB Hantera livs för upphandling och uppföljning av livsmedel till kommuner, landsting och statliga verk. Vi utvecklar idag fler delar i DKAB Hantera-konceptet. Vårt team på företaget består av 10 entusiastiska medarbetare som är beroende av att var och en av oss självständigt tar ansvar för sin egen del av verksamheten.

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en noggrann, strukturerad och IT-intresserad medarbetare med goda kunskaper i Excel och som har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett växande företag.

Arbetsuppgifter

Rollen som administratör innebär huvudsakligen att behandla datafiler i vårt IT-stöd Hantera livs där kunderna sedan arbetar med informationen. Arbetet omfattar också kvalitetskontroller. Kontakter med kunder och leverantörer sker via telefon och e-mail. 

Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har erfarenhet och goda kunskaper av arbete i olika dataprogram, MS Office och speciellt Excel och att du har lätt för att se sammanhang. Viktigt att du är kundfokuserad, noggrann, analytisk och trivs med att arbeta med siffror. Du är stresstålig eftersom arbetet periodvis sker i högt tempo. Viktigt att du är självgående dvs själv tar ansvar för att arbetet blir utfört med fokus på kundkvalitet.

Villkor

Som person är du positiv och trivs med att arbeta med siffror. Du trivs med att arbeta i ett socialt sammanhang med mycket kontakter både internt som externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Du behärskar svenska språket klanderfritt både i tal och skrift.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/12
Kontakt
  • Gunnar Olsson, 0739-05 68 80
Publicerat 2018-10-29
Sista ansökningsdag 2018-11-29

Tillbaka till lediga jobb