GALPU AB

Beskrivning

Mashie FoodTech Solutions AB är ett företag som med expertkunskap och innovativa IT-lösningar för måltidsprocessen skapar framgångsrika kök med fokus på hälsa, hållbarhet, ekonomi och säkerhet. Vi bidrar till att alla skall få den mat som de behöver genom alla steg i livet, stora som små, friska som sjuka. Vi vill hjälpa våra kunder att nå sina mål snabbare i Agenda 2030.

Vi är totalt ca 70 anställda med bl.a kostekonomer, säljare, verksamhetsutvecklare och systemutvecklare. Mashie FoodTech Solutions AB har kontor i Malmö, Kungsbacka, Göteborg, Stockholm och Helsingfors samt i Trondheim.

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en noggrann, strukturerad och IT-intresserad medarbetare med goda kunskaper i Excel och som har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett växande företag. 

Arbetsuppgifter

Rollen som administratör innebär huvudsakligen att behandla företagets kunders leverantörs filer gällande livsmedelsinköp enligt avtal med kunderna och läsa in dessa i vårt IT-stöd Hantera livs där kunderna sedan arbetar med informationen. Arbetet omfattar också kvalitetskontroller. Kontakter med kunder och leverantörer sker via telefon och e-mail. 

Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har erfarenhet och goda kunskaper av arbete i olika dataprogram, MS Office och speciellt Excel och att du har lätt för att se sammanhang. Viktigt att du är kundfokuserad, noggrann, analytisk och trivs med att arbeta med siffror. Du är stresstålig eftersom arbetet periodvis sker i högt tempo. Viktigt att du är självgående dvs själv tar ansvar för att arbetet blir utfört med fokus på kundkvalitet.

Villkor

Som person är du positiv och trivs med att arbeta med siffror. Du trivs med att arbeta i ett socialt sammanhang med mycket kontakter både internt och externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Du behärskar svenska språket klanderfritt både i tal och skrift. Det är meriterande om du behärskar finska språket i tal och skrift.

Anställningen som är på heltid påbörjas med en provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/12
Kontakt
  • Gunnar Olsson, 0739-05 68 80
Publicerat 2020-01-28
Sista ansökningsdag 2020-02-28

Tillbaka till lediga jobb