GALPU AB

Beskrivning

GALPU AB söker för kunds räkning en medarbetare som är praktiskt lagd och som har tidigare erfarenhet av produktion samt har erfarenhet av produktionsansvar och samtidigt har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett starkt växande företag i Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i tillverkningen kommer du dels att arbeta operativt i företagets tillverkning men kommer också att ha ett produktionsansvar där du ser till att produkterna kommer ut till kund och håller den kvalitet som företaget eftersträvar. Då du har ansvar för produktionen ligger det på dig att arbeta för att skapa god stämning i gruppen samt hålla god relation till företagets kunder.

Du kommer till exempel att:

  • Arbeta i företagets tillverkning men också vid behov hjälpa andra avdelningar också.
  • Planera produktion tillsammans med ledningen för att säkerställa leverans i produktionen med hänsyn till sjukfrånvaro mm.
  • Kvalitetssäkra färdig produkt och säkerställa leverans.
  • Beställa hem material.
  • Föra ständig intern dialog gällande produktionstid, leverans,materialbrist mm.
  • Hantera nödvändig logistik.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har tidigare erfarenhet som produktionsledare eller liknande och passar dig som är praktiskt lagd och har tidigare erfarenhet av produktion samt har erfarenhet av produktionsansvar och kan axla denna typ av ansvar. Då oväntade händelser kan uppstå ser vi att du har god problemlösningsförmåga och öga för detaljer. Viktigt att du har skinn på näsan och en förmåga att få med dig övriga medarbetare i att föra företaget framåt. Du behärskar Office paketet.  

Villkor

Som person är du positiv och tycker om att arbeta med och leda människor mot uppsatta mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Vi ser såväl kvinnliga som manliga sökanden till tjänsten. Du behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/15
Kontakt
  • Gunnar Olsson, 0739-05 68 80
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Tillbaka till lediga jobb